proQualis was voorheen partner van Magistrum

Het evenement voor Leraarondersteuners!

  • Woensdag 12 februari 2020
  • Golden Tulip Hotel Nijkerk
  • Nijkerk

De functie als leraarondersteuner is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het onderwijs. De leraarondersteuner wordt - in toenemende mate vanuit de werkdrukgelden - steeds vaker schoolbreed ingezet, waarbij een groot beroep wordt gedaan op de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van deze onderwijsprofessional. Daarom organiseert Avans⁺ hét nascholingsevent voor alle onderwijsassistenten en leraarondersteuners in Nederland.

Inspirerende workshops waar je echt wat aan hebt

Tijdens dit event biedt Avans⁺ een uitgebreid aanbod workshops aan en is er gelegenheid tot een meet-up met collega's waarmee ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Geen opleiding gevolgd bij Avans⁺, geen probleem; iedereen is welkom!

Ontvang je diploma

Heb jij of één van jouw teamleden de opleiding Leraarondersteuner bij Avans⁺ afgerond dan is de opleiding tot en met 2018 afgerond met een certificaat. Inmiddels wordt de opleiding bekroond met een diploma. Het certificaat inwisselen? ………. dat kan! Tijdens het event bieden wij de gelegenheid om de certificaten in te wisselen voor een diploma dat wij persoonlijk overhandigen.

Save the date!

Wanneer: Woensdag 12 februari 2020, 14.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Golden Tulip Hotel Nijkerk

Noteer deze datum in je agenda, want dit event wil je niet missen! Klik hier  voor alle informatie en om je aan te melden.

Het event Leraarondersteuner is VOL. Het is momenteel niet meer mogelijk om in te schrijven.