proQualis was voorheen partner van Magistrum

Professionalisering schoolleiders – In relatie staan tot de omgeving

Niveau
Postbachelor
Kosten
€1.700,-
Duur
5 dagen
Studiebelasting
140 SBU

In het kort

Geregistreerde schoolleiders in het primair onderwijs moeten zich binnen 4 jaar na hun registratie herregistreren. Zij kunnen dit doen door zich verder te professionaliseren op 3 van de 7 thema’s die het Schoolleidersregister hiervoor verplicht heeft gesteld. ‘In relatie staan tot de omgeving’ is een van die thema’s. Avans⁺ biedt u hiervoor een interessante en praktijkgerichte opleiding aan.

Iets voor u?

  • U bent bij het Schoolleidersregister geregistreerd als directeur primair onderwijs
  • U wilt aan uw herregistratie werken door uzelf verder te professionaliseren op de thema’s die het Schoolleidersregister heeft benoemd
  • ‘In relatie staan tot de omgeving’ is een van de thema’s die u overweegt

Praktische informatie

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor geregistreerde schoolleiders die hun school en zichzelf helder willen positioneren in langdurige partnerschappen tussen hun school en relevante partijen in de omgeving. 

Werkvorm

Tijdens de opleiding is uw eigen beroepspraktijk het uitgangspunt. We bieden u actuele kennis en instrumenten aan die u kunt inzetten bij de ontwikkeling van langdurige relaties in uw omgeving. U leert van onze deskundige docenten en vooral ook van uw mede-deelnemers. De bijeenkomsten zijn gevarieerd opgezet met afwisselende, actieve werkvormen.

Studiebelasting

Deze opleiding heeft een studiebelasting van 140 uur, oftewel 5 EC’s. U besteedt deze tijd onder meer aan praktijkopdrachten, kleinschalige onderzoeken en reflectieopdrachten.

Studiekosten

Dit zijn de kosten van de opleiding Professionalisering schoolleiders – In relatie staan tot de omgeving:

  • Opleidingskosten: € 1.700 (vrij van btw)
  • Arrangementskosten € 110 (exclusief 6% btw)

Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

Diploma

Wanneer u deze opleiding succesvol heeft afgerond, ontvangt u het certificaat ‘In relatie staan tot de omgeving’. Dit kunt u gebruiken voor uw herregistratie in het Schoolleidersregister PO.

Resultaat

Na het volgen van deze opleiding kunt u een analyse maken van de omgeving van uw school. Deze gebruikt u om voor uw school een waardenprofiel op te stellen, dat de basis vormt voor de missie en visie. U gaat vanuit een bewuste strategie de dialoog aan met uw omgeving en bent gericht op effectieve samenwerkingsrelaties.

Vragen over deze opleiding?
Wij helpen u graag verder.